Styring af parkeringspladser med scanner-baseret styring

Det er ingen hemmelighed, at der hvert år kommer flere biler på vores veje. Konsekvensen er et øget parkeringstryk, hvilket har en mærkbar effekt på eksisterende parkeringspladser og parkeringshuse. Især i stærkt besøgte eller befolkede områder har dette medført et stigende antal parkeringsovertrædelser på private parkeringspladser, hvilket vedvarende begrænser de ledige pladser til de faktiske brugere. Dette er ikke kun ubehageligt for kunder, som leder efter en parkeringsplads, men også for mange fastboende virksomheder, der kan registrere et tab i deres omsætning, fordi deres kunder ikke kan finde en fri parkeringsplads.

Et automatiseret løsning med højeste kundetilfredshed

Nummerplade-scannere med høj opløsning ved ind- og udkørsler registrerer ethvert køretøj, der kører ind på et parkeringsområde. Ved udkørsel registrerer systemet automatisk i baggrunden, om der foreligger en overtrædelse af de tydeligt afmærkede parkeringsforhold (kontrakt- og indstillingsbetingelser). Automatiseringen af denne opgave giver flere fordele, både for det pågældende firma og for brugerne af parkeringspladsen.

I vores sidste blog om Automatiske Nummerpladegenkendelse beskrev vi, hvordan teknologien fungerer, og hvorfor den egner sig bedst til at følge en moderne parkeringsstrategi. I dette blogindlæg ønsker vi at se nærmere på, hvordan nummerplade-baserede scanner-systemer kan anvendes. Vi vil i den forbindelse se nærmere på temaerne parkeringsautomatisering, håndhævelse af kvalitetsstandarder, administration af parkeringsafgifter uden papirbilletter, forenklingen af indkørsel til parkeringspladsen (freeflow) og hvordan man undgår potentiel svindel af mistede parkeringsbilletter.

Udeluk misbrug

Vores nummerplade-baserede scanner-systemer er altid tændt („always on“) og muliggør overvågning af dit parkeringsområde 24/7. Potentielle parkeringssyndere, der ellers spekulerede på, at de ikke vil blive „fanget“, fordi en menneskelig p-vagt ikke er på parkeringspladsen døgnet rundt, hører således fortiden til.

Den scanner-baserede nummerpladegenkendelse er en meget præcis måde til registrering af køretøjers nummerplader ved ind- og udkørsel. Vores systemers rene tilstedeværelse, samt den tydelige skiltning fører allerede til en effektiv afskrækkelse af parkeringssyndere.

Hvis systemet alligevel konstaterer, at de afventende kontrakt- og indstillingsbetingelser er overtrådt, gennemgår den registrerede nummerplade en række strenge verificeringskontroller. Vores kvalitetsstandarder hos Avantpark foreskriver, at kun bilejere modtager en betalingsanmodning fra os, hvis de faktisk har overtrådt de klart afventende kontrakt- og indstillingsbetingelser.

Forbedre kundeoplevelsen

Hos Avantpark følger vi den velkendte grundsætning: Kunden er konge. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at forbedre kundeoplevelsen inden for administration af parkeringsområder i enhver henseende. Dette gælder for ejeren af parkeringspladsen, samt kunderne eller brugerne. Når alt kommer til alt, tilbyder scanner-baseret nummerpladegenkendelse brugerne af parkeringspladsen en stressfri, optimeret parkeringsoplevelse uden bekymringer for ikke at kunne finde en ledig parkeringsplads på grund af parkeringssyndere, finde deres gammeldags parkeringsdiske frem eller blive irriteret over potentielt uvenlige p-vagter.

Styring af parkeringspladser og øgede indtægter

Brugen af scanner-baseret nummerpladegenkendelse er en storartet måde at øge din omsætning på. Nogle steder bruges næsten halvdelen af parkeringspladserne af uautoriserede parkanter, som således blokerer parkeringspladser for dine egentlige kunder. I nogle tilfælde vil dine kunder på grund af de blokerede parkeringspladser køre videre og finde en konkurrent. Vi vil gerne forhindre dette sammen med dig. Vi kan inden for få uger planlægge vores system individuelt og installere det på stedet. Den rene tilstedeværelse af vores skiltning og nummerplade-scanneren har en afskrækkende virkning på parkeringssyndere. Du kan også øge køretøjets gennemløb ved at begrænse parkeringstiden i fællesskab og overholde den. Flere køretøjer betyder normalt også flere kunder i deres butik. Kunderne rapporterer om en gennemsnitlig vækst i salget på 3 -6% og et kraftigt reduceret misbrug af parkeringspladsen.

Sig farvel til den gammeldags parkeringsskive med alle dens ulemper og sats i stedet på innovativ scannerteknologi samt moderne betalingsmuligheder, der får betalingssatserne til at stige. Vores billetfrie betalingsmaskiner er fuldt integrerede i det overordnede system for hurtigt, nemt og automatisk at sammenligne de indtastede nummerpladedata og således reducere manuelle indtastningsfejl. Dette skaber ikke kun tillid blandt bilisterne og resulterer ikke kun i et nemt brugervenligt system, dette giver også systemet mulighed for at bestemme længden af parkeringen med minutters nøjagtighed. Og samtidig sparer du meget papir og bidrager lidt til miljøbeskyttelse.

Reducerede administrative omkostninger

Kontrollerer du i øjeblikket parkeringstiden på din parkeringsplads uafhængigt og om nødvendigt endda manuelt? Hvis du selv kontrollerer parkeringstiden og i givet fald manuelt på din parkeringsplads i dag, vil du helt sikkert være opmærksom på den administrative byrde, der er forbundet med den. Det begynder med bestemmelsen af en parkeringsovertrædelse, forløber via registreringen af køretøjets ejer, til forsendelse af betalingsanmodningen samt til den korrekte tildeling af pengestrømmene. Alt dette indeholder ikke engang reklamationer eller potentielle klager fra parkeringssyndere. Alt dette er ikke nødvendigt. Med vores automatiserede system bliver du og dit team befriet for den maksimale byrde i forbindelse med organisering af dit parkeringsområde. Endelig kan du helt koncentrere dig om din kernevirksomhed igen.

I nogle tilfælde er parkeringspladserne stadig afspærret i dag af vedligeholdelsesintensive og forældede bomme. Bommene indebærer nogle ulemper for dig som ejer af parkeringspladsen, men også for potentielle kunder. Ikke alene er bomme tilbøjelige til fejl, de bliver også ofte kørt ned, og det er dyrt at udskifte dem. De resulterer også ofte i flaskehalse og lange ventetider. Alt dette hører fortiden til med et scanner-baseret nummerplade-genkendelses-system. Brugerne kan nemt uden bomme køre ind på dit parkeringsområde. Vi kalder dette „free-flow“ konceptet. Med dette system er det også muligt at lukke parkeringspladsen natten over. Du kan enten beslutte, at ingen har lov til at køre ind/parkere på din parkeringsplads om natten, eller du bruger systemet til betalt nat parkering, som giver dig ekstra indtægter og hjælper parkeringsplads-søgende med at finde en parkeringsplads nemt og hurtigt. Uanset hvad du vælger, kontrollerer vores system din parkeringsplads 24/7, baseret på regler og helt uden personale.

Resumé: Hos Avantpark hjælper vi dig med at registrere parkeringsovertrædelser og øge dit salg automatisk og regelmæssigt via en scanner-baseret nummerpladegenkendelse. Hvis du ønsker at forbedre din administration af parkeringsområdet, tjene penge på din placering, spare tid og inspirere brugerne med moderne teknologi, kan vi hjælpe dig.

Take a look at more blogs

Få mest ud af dit parkeringsområde

Det glemte aktiv? Få mest ud af dit parkeringsområde

En parkeringsplads kan være et overset aktiv, og her hjælper vi med at analysere, hvor du kan optimere, sikre et...

Weiterlesen
Parkering

Nyt år, nye indtjeningsmuligheder? – Skal din p-plads generere flere indtægter?

Hvert år er det vigtigt at gøre status over de foregående tolv måneder, hvad kunne du gøre anderledes? Hvad vil...

Weiterlesen
Parkeringsafgift

Undgå parkeringsafgift med ANPR-teknologi – Fremtiden for problemfri parkering

I løbet af de seneste måneder har der været en del debat og forvirring omkring parkeringsregler og afgifter i forbindelse...

Weiterlesen