Unikke elladestandere med patenteret teknologi fra Avantpark

Med kombinationen af patenteret teknologi og parkeringsindsigt er Avantpark i stand til at gøre din el-ladestander løsning mere vellykket, ikke kun for dig, men også for de bilister, der bruger dit parkeringsområde, ved at give dig effektive, brugervenlige tjenester, der er beskyttet mod misbrug. 

Vi bruger en kombination af den nyeste el-opladningsteknologi og ANPR til at skabe en ladestation, der ikke kun giver hurtig, pålidelig opladning, men samtidig sikrer, at alle el-ladestander båse er beskyttet og holdt fri for misbrug. 

Med 24/7 overvågning af el-ladestationer, er vi i stand til at vurdere og diagnosticere, hvis der opstår problemer. 

Endelig vil du med en integreret digital parkeringsløsning, sikre dig vigtig viden om, hvor mange el-biler der benytter dit parkeringsområde og med hvilken frekvens. På den måde kan du altid følge udviklingen i behovet for at opsætte flere el-laderstandere. 

Hvis du vil tilbyde dine kunder den bedste og mest moderne parkeringsoplevelse, er Avantparks el-ladestandere til erhverv og parkeringsløsning det rigtige valg for dig! 

Med Avantparks el-laderstander- og parkeringsløsning kan dine kunder sige farvel til; 

 • El-ladestander abonnement: Betaling direkte med kreditkort eller MobilePay 
 • P-billet: Intet besvær med at hente og placere en parkeringsbillet i forruden.  
 • P-skive: Ingen ærgrelser over forkert indstillet parkeringsskive.  
 • P-vagter: Ingen besvær med emsige parkeringsvagter, forkert aflæste parkeringstider eller forkert eller tvivlsom opmåling. 
EL-LADESTANDERE TIL ERHVERV

Hvad er fordelen ved at opsætte smarte elladestandere på dit parkeringsområde?

Antallet af el-biler er i kraftig vækst. Samtidigt er udbuddet af el-ladestandere begrænset. Ved at installere el-ladestandere på din parkeringsplads kan man dels få flere biler til at parkere på ens område samtidig med, at man kan genere en ekstra indtjening på området.  

Med en smart el-ladestander løsning fra Avantpark, kan du:  

 • Fremme brugen af elbiler ved at gøre det nemmere for ejere af elbiler at finde et sted at oplade deres bil. 
 • Få en bedre udnyttelse af din ladestandere ved bl.a. at sætte en tidsbegrænsning på opladningen. 
 • Sikre, at det kun er en el-bil, der holder i opladningsbåsen og, at denne kun kan holde der uden at få en afgift, hvis den lader. Dette sikres ved at vores ladestandere indeholder en nummerpladescanner (ANPR), som dels kan verificere, at det er en el-bil og dels at den lader. 

Avantpark gør brug af en unik og patenteret teknologi, der kombinerer opladningsteknologi med nummerpladescanning (ANPR), som sikrer den bedst mulige udnyttelse af el-ladestanderen samt indsamler nyttig viden om brugen af el-ladestanderen. Altid med fokus på høj sikkerhed og fortrolighed (GPDR), således at data ikke bliver brugt på upassende måde.  

El-ladestandere til erhverv

Bliv klar til elbiler

Forskellige kommercielle muligheder

Med en el-ladestanderløsning har man mulighed for at tiltrække flere brugere til ens parkeringsplads. Det kan i sagens natur skabe nye indtægter i form a salg af strøm. Det kan også betyde flere kunder til f.eks et shopping- eller butikscenter.

Fordelen ved at vælge en el-ladestander fra Avantpark er imidlertid, at den har indbygget en nummerpladescanner (ANPR) som forhindre misbrug af standeren og dermed fratager muligheden for andre i at oplade.

Opladning af elbiler kan også indgå i en forudbestillingsservice, hvor bilister har mulighed for at booke et bestemt tidsrum for deres opladning. Dette kan enten være i form af en kortvarig opladning ved fx et butiksområde eller supermarked eller en længerevarende opladning, ifm en overnatning på et hotel.

Opladning af et elektrisk køretøj tager normalt tid (2-3 timer). Dette kan betyde at dem som oplader bliver længere i området og dermed bruger mere tid i de omkringliggende butikker, restauranter og attraktioner.

Virksomheder kan ligeledes med fordel også benytte vores unikke ladestandere bl.a. til at sikre at det kun er deres ansatte eller deres kunder der kan benytte ladestanderne. Om aftenen, hvor der typisk ingen medarbejdere er på virksomheden kan ladestanderne med fordel benyttes af offentligheden og dermed skabe grundlag for en endnu bedre udnyttelse af standerende samt sikre et fornuftigt økonomisk indtægt.

Men uanset hvilken løsningsmodel man vælger, så åbner en el-ladestanderløsning altid op for nogle nye og spændende muligheder

 • Bliv klogere ved hjælp af data

  Selvom ANPR-teknologi ikke er obligatorisk for opladning af elbiler, kan de indsamlede data give dig vigtige oplysninger vedrørende dit parkeringsområde, herunder data til brændstofanalyse. Ved at analysere oplysningerne, der indsamles via vores kameraer, kan du ikke kun se, hvor mange elbiler, der bruger din parkeringsplads, men også den hastighed, hvormed dette tal stiger. Dette hjælper med at give din virksomhed en forståelse af, hvornår du bør investere i din infrastruktur til elbiler.

 • Prissætning baseret på CO2-udledning

  For at støtte udbredelsen af mere miljøvenlige køretøjer kan dit parkeringsområde begynde at tilbyde emissionsbaseret prisfastsættelse, præferencetakster eller endda gratis parkering til elbiler.

 • Ladestandere til elbiler

  Væksten på markedet for elbiler betyder, at ladestandere vil skulle opfylde en lang række brugerkrav. Vi har indgået et samarbejde med ABB for at sikre, at vi bruger den førende teknologi på markedet, der understøtter fuldt elektriske og plug-in hybridbiler. Disse ladestandere, der nemt kan installeres, kan monteres på væg eller stang, så de passer til indretningen af dit parkeringsområde, og de har opladningshastigheder mellem 20 kW og 350 kW, hvilket giver fleksible muligheder for bilister, der er på udkig efter en hurtig opladning.

 • Forudbestilling for elbiler

  Forudbestilling giver dig mulighed for at tilbyde ledige pladser til bilister, der ønsker at oplade deres køretøj – udover dette kan de også søge efter den ønskede stiktype og opladningshastighed.

Det størte problem med el-ladestandere er: MISBRUGEN

 • Biler som ikke lader
 • Biler som holder for længe / udover opladningstiden
 • Ikke elbiler som blokerer for opladning

Avantpark har i samarbejde med ABB udviklet en unik el-ladestanderserie med integrerede nummerplade-scannere (ANPR), som dels kan forhindre ovenstående problem, dels vil kunne tiltrække flere kunder til P-pladsen og endelig kan øge den samlede indtjening på pladsen.

 

Udvalget af standere inkluderer:

 • Både AC & DC opladere
 • Fra 20-350 kW
 • Som investering eller fuldt financieret over driften

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg til hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice