om Avantpark

Avantpark er et nyt og innovativt parkeringsselskab. Vores speciale er optimering og udvikling af den nyeste teknologi i forbindelse med parkeringspladsoptimering og styring.  Avantpark er en del af Parkingeye Ltd., som er Englands største og mest velrenommerede parkeringsselskab. I snart 20 år har Parkingeye succesfuldt lavet parkeringsløsninger til alle typer af parkeringsområder og brancher

Højeste prioritet, i alt hvad vi foretager os, er kundernes tilfredshed. Således stræber vi efter at give vores kunder en førsteklasses rådgivning og service. Fra problemidentifikation, over planlægning og til operationel implementering. Avantpark er med hele vejen og sørger for at vores kunder hele tiden har en optimeret og opdateret digital parkeringsløsning som både fjerner uønskede parkanter, skaber flere tilfredse parkanter, øger indtjeningen samt identificerer nye indtægtskilder for vores kunder.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi i dag opererer mere end 3.500 parkeringspladser og dagligt håndterer mere end 4 mio. parkeringstransaktioner. Denne succes skyldes ikke kun vores kunders konstante tillid og loyalitet, men også vores dedikerede team og innovative forretningsudviklere. Vores kunder omfatter i dag alt fra ejendomsadministrationsselskaber, virksomheder, universiteter,  hospitaler, supermarkeder, forlystelsesparker til verdensomspændende, hotel- og restaurationskæder.

Uanset om I har et parkeringsområde med 20 eller 1000+ pladser, så har vi den rigtige løsning til jer!

Car Park Management

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice