Karriere

Om Avantpark

Som en af de førende udbydere af digitale parkeringsløsninger hjælper vi detailhandlere, serviceudbydere, finansielle institutioner og mange flere med at drage fordel af digitaliseringen af parkeringsprocesser.

Vi vokser hurtigt, og derfor har vi brug for aktiv støtte på vores vej til at blive Europas førende virksomhed inden for digital organisering af parkeringspladser.

Vil du også aktivt være med til at forme fremtiden for parkeringsbranchen? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Læs mere

Hvad Avantpark står for

Avantpark står for innovation inden for digital organisering af parkeringsområder. Vi når dette mål gennem tre hovedelementer:

Team Spirit

Vi er ikke kun interesserede i dine faglige færdigheder, men også i dig personligt. Avantpark kan kun nå det overordnede mål om at være den førende leverandør af digital organisering af parkeringsområder gennem et stærkt team, der inspirerer og motiverer hinanden.

Feedback kultur

Vi er en dynamisk, kreativ og hurtigt voksende virksomhed. Der sker fejl, og det er okay. Vi lærer af vores fejl, forhindrer at de sker igen og tager åbent imod feedback. Hver dag står vi over for nye udfordringer, som vi sammen står overfor.

Kunden først

Kunden er midtpunktet for vores handlinger. Vi er aldrig tilfredse med status quo og er konstant på udkig efter optimeringspotentialer baseret på fakta.

Hvad kan du forvente

  • En dynamisk og innovativ arbejdsplads.
  • Flexible arbejdstider og kontorforhold
  • Flad organisationsstruktur
  • Positiv og uformel omgangstone
  • Højt til loftet
  • Sjove events og fællesaktiviteter

Har du spørgsmål?

eller kunne du godt tænke dig at arbejde for Avantpark, så er du meget velkommen til at kontakte os på følgende mail:  [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.