Ved anvendelse af ANPRteknologi til at scanne nummerplader på køretøjer, som kører ind på et parkeringsområde, kan man nemt administrere og optimere brugen af sit parkeringsområde. Dette kan omfatte automatisk betaling for parkering ved hjælp af betalingsautomater eller smartphone og tablets. Selvom ANPR-systemet konstant udsættes for forskelligt vejrlig, har Avantpark systemtilgængelighed på over 99% og specielle infrarøde moduler sørger for funktionsdygtighed 24/7, selv når der ikke er tilstrækkelig belysning.

ANPR med Avantpark

Ved hjælp af Avantparks digitale nummerpladegenkendelse kan du give dine kunder en bomfri parkeringsoplevelse uden nogen form for besvær. Med digital styring og overvågning kan du optimere din indtjening langt flere parametre. 

Med Avantparks ANPR parkeringsløsning kan dine kunder sige farvel til; 

  • Parkeringsbom: Intet besvær med irriterende og tidskrævende bomme, der i øvrigt skal vedligeholdes.
  • P-billet: Intet besvær med at hente og placere en parkeringsbillet i forruden.  
  • P-skive: Ingen ærgrelser over forkert indstillet parkeringsskive. 
  • P-vagter: Ingen besvær med emsige parkeringsvagter, forkert aflæste parkeringstider eller forkert eller tvivlsom opmåling.

ANPR med betalingsstander

Denne mulighed kræver minimal indsats for chaufføren, der blot betaler ved udkørsel. Det kræver ingen fysiske billetter, da kamerateknologien logger ind-/og udgangstider sammen med betalingen. Betalingsstanderen kommer med touchscreen, stregkodescannere til kampagnekoder og en række betalingsmuligheder.

ANPR via smartphone eller tablet

En fantastisk fri-flow-løsning, der fanger køretøjsdata ved indkørsel uden behov for bom eller betaling på stedet. Kameraer sender simpelthen data til terminaler inde i bygningen, hvor besøgende kan registrere sig for at modtage rabat eller fritaget parkering. Hvis du oftest oplever misbrug af uønskede parkanter, er dette en perfekt løsning, da dette sikrer, at kun reelle kunder drager fordel af dit område, hvor de, der ikke er registreret, får tildelt en parkeringsafgift, som en meget effektiv afskrækkelse.

Hvad er ANPR?

ANPR står for Automatic Number Plate Recognition, altså automatisk nummerpladeregistrering. Det er en teknologi, der anvendes til automatisk at genkende nummerplader på køretøjer. Teknologien anvender billeddetektion og optisk teknologi til at scanne og genkende nummerpladerne, og kan typisk bruges til at overvåge og registrere parkeringsfaciliteter og/eller trafikken på veje. 

ANPR-systemer kan anvendes til en række formål, herunder: 

  • Automatisk registrering eller betaling for parkering og bompenge.  
  • Registrering af køretøjers passage gennem bestemte områder eller ved bestemte tidspunkter. 
  • Identifikation og registrering af køretøjer, der er involveret i uønsket parkering. 
  • Overvågning af trafikken for at hjælpe med at forbedre trafikflowet og reducere trafikpropper. 
  • Mulighed for integration til parkeringssystemer (link til web), trafik- og sikkerhedssystemer.  

Da ANPR-systemer kan anvendes til at overvåge og spore individers bevægelser og aktiviteter, er det vigtigt at der er en sikkerheds- og privatlivspolitik, der følger love og regler, så dataen ikke bliver brugt på upassende måde.  

 

Fordele ved ANPR 

Der er en række fordele ved at anvende ANPR – automatisk nummerpladeregistrering ved parkeringspladserne:  

Effektiv administration 

Med nummerpladegenkendelse bliver køretøjerne automatisk registreret ved indkørsel og udkørsel til parkeringspladsen. Dette kan hjælpe med at optimere brugen af parkeringspladsen og sikre, at pladserne bliver brugt effektivt. 

Automatiseret betaling 

ANPR-systemer kan integreres med betalingssystemer, der gør det muligt for bilisterne at betale parkering automatisk ved hjælp af deres nummerplade. Dette øger effekten I at indsamle betalinger uden besvær og nemt for bilisten. 

Bedre kundeoplevelse 

Ved at integrere ANPR-systemet med mobil apps eller andre digitale teknologier, kan du forbedre brugeroplevelsen når det drejer sig om realtid informationer om ledige pladser, reservationer og således hjælpe med at reducere ventetid. 

Analyse via solid data 

Systemerne kan give data om parkeringsbetingelserne, hvilket kan hjælpe med at identificere tendenser og mønstre i brugen af parkeringspladserne. Det kan også hjælpe med at forstå, hvor mange parkeringspladser, der er behov for, og hvornår der er mest brug for dem. 

Avantpark sørger for, at du får det maksimale udbytte af din parkeringsplads med fremtidens digitale parkeringsløsninger, der sikrer større afkast med minimal indsats. 

Lad os sammen finde ud af hvordan vi kan forenkle og effektivisere jeres parkeringsløsning.

Med vores mange års erfaring i branchen er vi i stand til at udvikle løsninger til et utal af parkeringsudfordringer og ønsker. Uanset om det drejer sig om at begrænse antallet af uautoriserede parkanter, et ønske om øget indtjening og data på P-området eller det blot drejer sig om at give parkanterne en bedre brugeroplevelse, så står Avantpark klar til at yde Jer en professionel rådgivning. Vi guider jer gennem hele processen, fra analysefase til konkret opsætning af udstyr, skilte og administration.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice