Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan kan vi annullere en allerede udstedt parkeringsbøde?

  Allerede udstedte parkeringsbøder kan let annulleres! Sammen kan vi udarbejde et regelsæt som indeholder klare retningslinjer for betalingsanmodninger.

 • Hvad er de etiske og almene regler for brug af kamerabaseret kontrol?

  Ved at benytte kamerabaseret kontrol ved nummerpladegenkendelse, beskytter I som virksomhed jeres kunder og brand. Vores løsning giver jer følgende fordele: 1. Intet behov for ansættelse og administration af kontrolpersonale 2. Ingen trafikale flaksehalsproblemer grundet den lette ind- og udkørelse på området 3. Intet behov for brug af parkeringsskive 4. Kun uautoriserede parkanter sanktioneres 5. Vi står for al kommunikation ved betalingsanmodninger, og udsender anmodninger digitalt eller via post i vores navn. Jeres brand og omdømme er beskyttet!

 • Kan vi udstede tidsbaserede parkeringstilladelser, f.eks. til håndværkere, ansatte eller beboere?

  I kan til enhver tid udstede tidsbaserede parkeringstilladelser. I har mulighed for at udstede kort- eller langtidsparkeringstilladelser. Dette foregår ved at logge ind på vores online Webportal, og herigennem udstede den ønskede tilladelse. I kan altid kontakte vores Account Management-team vedrørende spørgsmål og andet.

 • Avantparks service - hvad er det der gør os unik?

  I over 15 år har vi med stor succes udarbejdet skræddersyet løsninger til vores kunder. Vores automatiseret parkeringskontrol, gør det os muligt at forhindre ulovlige parkanter og deraf forbedre jeres kunders parkeringsoplevelse. Vores store erfaring og tekniske ekspertise giver jer den bedst mulige parkeringsløsning!

 • Hvordan fungerer Avantpark?

  Vores mission er at skabe perfekte løsninger til vores kunder! Vores innovative teknologi giver jer en automatiseret og regelbaseret kontrol af jeres parkeringsområde. Sammen skaber, og definerer vi reglerne og udformningen. Ydermere, har I altid fuld kontrol!

 • Kan vi beslaglægge ulovligt parkerede biler?

  Med vores klare skiltning og nummerpladegenkendelses undgår I at ty til ekstreme foranstaltninger såsom beslaglæggelse af køretøjer.

 • Hvem er ansvarlig for opsætning og installation af løsningen?

  Vi tager os af opsætningen og installationen - fra start til slut! I samråd med jer planlægger og organiserer vi løsningen, og ved behov bistår vi også ved diverse el-installationer.