Parkeringskontrol

Hvorfor er det så vigtigt?

I Danmark er der ca.  3 millioner indregistrerede køretøjer og tallet stiger hver dag. Denne kraftige vækst skaber et betydeligt pres på de eksisterende parkeringspladser — og på grund af misbrug fører det til en stor administrativ byrde for ejerne.

Læs mere

Car Icon

Hvad er de største udfordringer med parkeringskontrol?

Med vores effektive styring af parkeringspladser har du optimal parkeringskontrol over dit parkeringsområde. Brugen af innovative teknologier forbedrer brugeroplevelsen hos dine kunder, forhindrer ulovlig parkering og øger dermed parkeringsflowet på dit parkeringsområde.

Vores løsninger er individuelt skræddersyet til vores kunders behov: Således kan du generere ekstra omsætning og endda sænke dine driftsomkostninger takket være faldende lønomkostninger til dine medarbejdere.

Vi implementerer parkeringsstyringen med en automatisk, scanner-baseret nummerpladegenkendelse og en brugervenlig onlineportal, der gør det muligt at udstede parkeringstilladelser — alt dette er naturligvis GDPR-kompatibelt. Med vores løsning kan du håndhæve dine parkeringsregler på en bæredygtig og retfærdig måde, samtidig med at du også effektivt afskrækker parkeringssyndere.

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.