Det glemte aktiv? Få mest ud af dit parkeringsområde

Hvad er en komplet parkeringsløsning og hvad vil det betyde det for dig?

En parkeringsplads kan være et overset aktiv, og her hjælper vi med at analysere, hvor du kan optimere, sikre et bedre kundeflow så du kan generere ekstra omsætning og endda sænke dine driftsomkostninger og sidst men ikke mindst opnå større kundetilfredshed.

At få mest muligt ud af hver plads er en hårfin balance mellem forskellige løsninger. For at et parkeringsområde skal være virkelig vellykket og realisere sin værdi, skal der være effektiv planlægning, og et udvalg af løsninger der kan forvandle din parkeringsplads til et stærkt og værdifuldt aktiv.

Vi kalder dette for en komplet parkeringsløsning, der betyder optimering af dit parkeringsområde gennem den rigtige blanding af ekspertise, løsninger og løbende support.

Hvordan træffer du den rigtige beslutning

Dit parkeringsområde er defineret af flere forskellige faktorer:

1.       Størrelse på anlægget

2.       Kundesegment

3.       Problemer på anlægget

4.       Geografisk område

Disse faktorer kan påvirke de potentielle løsninger, dit parkeringsområde kan drage fordel af, og den indflydelse de kan have. Det er her, det betaler sig at få hjælp fra et parkeringsselskab. Lad os for eksempel sige, at din plads er en mellemstor parkeringsplads ved et hotel, og de udfordringer hotellet står over for, er uretmæssige parkeringer, der begrænser pladsen for gæster til hotellet. Desuden har hotellet et ønske om at generere flere indtægter fra parkering. De løsninger der etableres for at løse hotellets udfordringer, kan være helt anderledes end dem, der findes for et stort parkeringshus nær et indkøbscenter. ANPR muliggør mange løsninger og ikke kun dem der håndhæver reglerne på en parkeringsplads. ANPR kan hjælpe med at reducere uretmæssige parkeringer og sørge for f.eks., at der kan udstedes parkeringstilladelser til gæster og personale. ANPR muliggør også indtægtsskabende tjenester såsom betalt parkering. Disse kan bruges til at give hotellet mulighed for at gøre brug af ledige pladser i lavsæson. Perfekt til at generere ekstra indtægter.

Support på alle stadier i forløbet

Den rigtige kombination af løsninger er ikke altid nok. For at en parkeringsplads virkelig kan fungere optimalt, skal ledelsen og planlægningen understøttes gennem alle faser af implementeringen. Det rigtige parkeringsselskab vil lytte til en kunde og forstå, ikke kun de specifikke krav og problemer, men også de fremtidige mål, før de beslutter sig og etablerer den rigtige kombination af udstyr. Der er en grad af kreativ problemløsning involveret, der stiller krav til forståelsen af, at ikke to parkeringspladser er ens, og derefter skabe en skræddersyet løsning, der er passer til de specifikke behov. Effektiv administration vil hjælpe virksomheder med at kommunikere ændringerne på deres parkeringsområder til deres medarbejdere og brugere samt yde løbende optimering og support, så en parkeringsplads leverer sit fulde potentiale.

Parkeringsløsninger er altid i udvikling

En komplet parkeringsløsning betyder at holde tæt øje med udviklingen. Parkeringspladser udvikler sig konstant og behovet for at tilpasse sig stigningen i el-opladninger er et godt eksempel. Det er vigtigt at overvåge nye tendenser, udvikle teknologi og tilpasse til kundens behov. Overvågning som denne fører til skabelse af nye løsninger, arbejdsmetoder og midler til at optimere en parkeringsplads. Det handler om at være på forkant og tilpasse, når kundernes krav ændres.

Avantpark leverer komplette digitale og bæredygtige parkeringsløsninger, og de kompetencer vi har, hjælper vores kunder med at få fuld kontrol over deres parkeringsplads. Vi er med i hvert trin af processen og sikrer, at parkeringsområdet optimeres til sit fulde potentiale.

Take a look at more blogs

Parkering

Nyt år, nye indtjeningsmuligheder? – Skal din p-plads generere flere indtægter?

Hvert år er det vigtigt at gøre status over de foregående tolv måneder, hvad kunne du gøre anderledes? Hvad vil...

Weiterlesen
Parkeringsafgift

Undgå parkeringsafgift med ANPR-teknologi – Fremtiden for problemfri parkering

I løbet af de seneste måneder har der været en del debat og forvirring omkring parkeringsregler og afgifter i forbindelse...

Weiterlesen
Fremtidens parkering

Fremtidens Parkering – Når Teknologi og Bæredygtighed Mødes

Fremtidens parkering vil ikke blot være en plads, hvor vi parkerer vores biler. I stedet vil den blive en kombination...

Weiterlesen