Find din branche

Vi er specialister inden for digital administration af parkeringspladser.

Vores serviceydelser er baseret på en dyb forståelse for parkering og hvad I og jeres kunder bør forvente af en moderne og digital parkeringsløsning. Sammen med vores moderselskab, ParkingEye, Englands største og mest anerkendte parkeringsoperatør, kan vi trække på mere end 15 års erfaring indenfor et utal af brancher og virksomhedstyper. Det giver os det bedste udgangspunkt for netop at finde den løsning, som passer bedst til jeres og jeres kunders behov.

Med vores brede udvalg af løsninger til styring af parkeringspladser kan vi hjælpe virksomheder med at reducere uønsket parkeringsadfærd, identificere nye indtægtskilder, øge omsætningen og massivt forbedre kundernes oplevelser. Uanset om du driver et lille anlæg med 15 parkeringspladser eller et stort område på flere etager, er vores tjenesteydelser fleksible, omfatter venlig kundesupport og et team af erfarne specialister, der hjælper dig i den daglige drift.

Vores scanner-baserede nummerpladegenkendelse og den kunstige intelligens bag den er velegnet til alle typer af virksomheder. Kendte internationale mærker, tusindvis af detailhandlere og nogle af de mest populære feriesteder har allerede i dag stor tillid til os.

Den rigtige parkeringsoplevelse skaber et storartet første indtryk, reducerer antallet af frustrerede kunder og antallet af klager. Dette giver dig og dit team mere tid til at tage jer af jeres kernevirksomhed, og du kan stole på, at dine kunder vil huske dig for noget positivt.