Tidsbegrænset parkering er nemt at oprette og styre ved hjælp af Avantparks digitale parkeringsløsninger. Ligeledes er det nemt at håndhæve da parkeringstiden registreres automatisk og præcist med hjælp fra vores digitale nummerpladescannere. Dels giver det en langt bedre brugeroplevelse, dels reducere det antallet af parkeringssyndere og endelig slipper man for at opsætte kø dannende og omkostningstunge bom systemer. 

Tidsbegrænset parkering har yderligere den fordel at det giver mulighed for at øge gennemstrømningen af biler på området i et given tidsrum. Hermed gøres det nemmere for parkanterne at finde en ledig P-plads samt optimere muligheden for at øge omsætningen på det pågældende P-område. Tidsbegrænset parkering  er især relevant ved områder med mange butikker, shoppingcentre, restauranter eller hoteller.  

Tidsbegrænset parkering med Avantpark

Ved hjælp af Avantparks digitale parkeringskontrol, beregnes parkeringstiden for et køretøj helt automatisk ved hjælp af forskellen mellem køretøjets ind- og udkørsels tidspunkt. Har man tidsbegrænset parkering på sin P-plads anbefales det ikke at opsætte bomme, da de kun vil øge risikoen for kødannelser og utilfredse parkanter, som følge af uhensigtsmæssig og uretfærdig udstedelse af P-afgifter. Bom systemer øger også risikoen for nedbrud og dermed enten indelukkede biler eller biler, der ikke kan køre ind på området. Det skaber en dårlig brugeroplevelse samt reducerer muligheden for indtjening på området.  

Med Avantparks parkeringsløsninger kan man sige farvel til:

  • Parkeringsbomme: Intet besvær med irriterende og tidskrævende bomme, der i øvrigt er dyre at vedligeholde.  
  • P-vagter: Ingen besvær med emsige parkeringsvagter, forkert aflæste parkeringstider eller forkert eller tvivlsom opmåling.  
  • P-skiven: Ingen ærgrelser over forkert indstillet parkeringsskive. 
  • P-billet: Intet besvær med at hente og placere en parkeringsbillet i forruden. 

Hvad er Tidsbegrænset parkering?

Tidsbegrænset parkering er en form for parkering, hvor du kun må parkere din bil i en bestemt tidsperiode og hvor reglerne normalt er angivet på skilte eller på de opstillede parkeringsautomater. Tidsbegrænsning kan være en fordel og nogle gange en nødvendighed i områder, hvor der er mange besøgende og relativt få pladser. Tidsbegrænset parkering øger rotationen og dermed udskiftningen af biler på området. Tidsbegrænsningen er typisk inddelt i tidsperioder på hhv. en time, to- eller tre timers parkering. Oftest sættes tidsperioden efter et skøn, men med en digital P-løsning fra Avantpark optimeres denne tidsperiode løbende ud fra opsamlet data omkring brugen og belastningen af p-området.  

Fordele ved tidsbegrænset parkering 

Overordnet set giver tidsbegrænset parkering en øget tilgængelighed og fremmer rotationsparkering. Det gør det nemmere for folk at finde en parkeringsplads. Det giver et bedre parkeringsflow på området, samt giver parkeringspladsejeren mulighed for at optimere indtjeningen på det pågældende parkeringsanlæg.  

Ved hjælp af Avantparks digitale parkeringskontrol og brug af scannerbaseret nummerpladegen-kendelse, har du mulighed for at tilbyde tidsbegrænset parkering på en intelligent måde, ved dels at give dine kunder en bomfri parkeringsoplevelse, og hvor de slipper for indstilling af parkeringsskive, samt undgår et til tider problematisk møde med en parkeringsvagt.  

 

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice