Hvordan fungerer den automatiske nummerpladegenkendelse?

Den automatiske nummerpladegenkendelse hjælper dig med at registrere biler, der kører ind i dit parkeringsområde. Læs om hvordan det teknisk set fungerer og fordele ved at bruge automatisk nummerpladegenkendelse.

Den første og mest oplagte komponent er optagelse af billeder ved hjælp af kameraer med høj opløsning. I andet trin skal de optagne billeder bearbejdes. Meget forskellige algoritmer og billedbehandlings-teknikker anvendes til dette formål. De lokaliserer ikke kun nummerpladen på billedet, men normaliserer og forbedrer også det optagne billede. Efter at nummerpladen er lokaliseret på billedet, anvendes optisk tegngenkendelse til at ekstrahere bogstaver og tal på nummerpladerne. Slutresultatet er et sæt metadata, der indeholder et billede, der viser et køretøjs nummerplade og den tilhørende afkodede tekst for den pågældende nummerplade. Skiltene og positionerne kontrolleres efterfølgende i forhold til de landespecifikke regler.

Avantparks system er så robust, at det kan overvinde næsten alle registreringsproblemer — som f.eks. en dårlig billedopløsning på grund af en nummerplade, som er for langt væk, bevægelsessløring, dårlig belysning og så videre. Selv om mange udfordringer inden for softwaren kan korrigeres, danner kameraer af høj kvalitet og en ekspertinstallation hjørnestenen i parkeringskontrol af høj kvalitet ved hjælp af nummerplade-scannere. Derfor stiller vi under installationen en specialist til rådighed, til montering af teknikken, kalibrering af teknologien og optimering af alle parametre — som f.eks. justering af kameraets højde for at undgå skjulte nummerplader forårsaget af andre objekter (f.eks. andre køretøjer). Selvom der ikke er tilstrækkelig belysning, er systemet funktionsdygtigt 24/7 takket være specielle infrarøde moduler. Avantparks nummerplade-scannere er både meget præcise og ekstremt robuste. Selvom systemerne konstant udsættes for forskelligt vejr, har vi en systemtilgængelighed på over 99%. Skulle der alligevel opstå en afbrydelse, kan dette problem ofte hurtigt og nemt identificeres via fjerndiagnose af vores eksperter i Avantpark-team.

Kom misbrug i liv med den automatiske nummerpladegenkendelse

Hvis du er en virksomhed, der lider under uautoriserede parkanter eller køretøjer på dit private område eller ønsker at finde yderligere indtægtskilder, er det nødvendigt med en klar, professionel parkeringsstrategi. Her er nøjagtigheden af registreringen nøglen til succes. Når alt kommer til alt, vil du kun udstede en betalingsanmodning til parkeringssyndere (uautoriserede brugere), der overtræder dine parkeringsregler. Dette er en meget effektiv foranstaltning mod alle, der uberettiget bruger din parkeringsplads. Dette fører igen til øget tilgængelighed af parkeringspladser for rigtige kunder og øget salg i din kernevirksomhed.

Ud over den afskrækkende effekt mod parkeringssyndere tilbyder systemet også vigtige oplysninger til dem, som ejer af parkeringspladsen. Systemet registrerer alle biler, der kører ind og ud på din private parkeringsplads — naturligvis fuldstændig GDPR-kompatibel. Med vores web-baseret portal har du adgang til omfattende analyser. Har De altid ønsket at vide, hvor høj kapaciteten på Deres parkeringsplads er? Hvornår er der spidsbelastningsperioder, og korrelerer disse med spidsbelastningsperioderne i din virksomhed?

Overvejer De at investere i ladestationer til el-køretøjer? Med vores løsning kan du spore andelen af el-biler på din parkeringsplads og tage beslutninger baseret på fakta.

Anvendelsesmulighederne for automatisk nummerpladegenkendelse er næsten uendelige. Kontakt os, vi vil også finde den ideelle anvendelse til din parkeringsplads eller dit parkeringshus.

Så lad os samarbejde om at implementere en papir-fri og kontantfri, højautomatiserede parkeringsområde-administrationsløsning hos dig, der ændrer kundeoplevelsen på en positiv måde og samtidig er fremtidssikret. En meget præcis og effektiv måde at løse alle dine parkeringsproblemer på… hvad venter vi på!

Avantpark hjælper kunderne med at identificere parkeringsovertrædelser og øge salget på en automatiseret, men regeldrevet måde gennem cloud-baseret nummerpladegenkendelse. Hvis du ønsker at forbedre din administration af dit parkeringsområde, vil tjene penge på din placering, vil spare tid og inspirere brugerne med moderne teknologi, kan vi hjælpe dig.

Take a look at more blogs

Få mest ud af dit parkeringsområde

Det glemte aktiv? Få mest ud af dit parkeringsområde

En parkeringsplads kan være et overset aktiv, og her hjælper vi med at analysere, hvor du kan optimere, sikre et...

Weiterlesen
Parkering

Nyt år, nye indtjeningsmuligheder? – Skal din p-plads generere flere indtægter?

Hvert år er det vigtigt at gøre status over de foregående tolv måneder, hvad kunne du gøre anderledes? Hvad vil...

Weiterlesen
Parkeringsafgift

Undgå parkeringsafgift med ANPR-teknologi – Fremtiden for problemfri parkering

I løbet af de seneste måneder har der været en del debat og forvirring omkring parkeringsregler og afgifter i forbindelse...

Weiterlesen