Med et fremtidssikret parkeringssystem som Avantparks kan du, som administrator eller ejer af en parkeringsplads, nemt administrere og optimere brugen af og indtjeningen på området. Med en digital parkeringsløsning får du overblik over din parkeringsplads 24/7. På den måde kan du reducere ulovlig parkering, registrere information om antallet af køretøjer der er parkeret i en given periode. Du kan også se hvor mange og hvor meget der er til betaling for parkering. Samtidig kan du og dine parkanter sige farvel til ærgrelser over forkert indstillet p-skive, besværet med p-billet, irriterende og tidskrævende parkeringsbomme og emsige p-vagter. 

Avantparks parkeringssystem

Som Avantpark kunde får man adgang til et skræddersyet parkeringssystem – kundeportal, hvor man hurtigt kan få et overblik over sit parkeringsområde og let kan administrere, hvem der skal have adgang og hvor længe. Således kan man f.eks. tildele en gæst en midlertidig timebaseret parkeringstilladelse.  

Derudover kan man også administrere: 

  • Udleje af p-pladser 
  • Justere timeparkeringsprisen alt efter behov og belægning 
  • Afmelde parkeringsafgifter 

Skulle I have brug for yderligere informationer / analyser om et specifikt parkeringsområde, står vores dataeksperter altid klar til jeres rådighed. 

Belægningsprocent

Data om parkeringsdækning er et vigtigt og brugbart værktøj til at optimere brugen af parkeringspladserne, f.eks. kan man ved at differentiere time taksterne i løbet af dagen optimere belægningsprocenten og dermed indtjeningen.

Planlægning af infrastruktur

Hvor ofte parkerer parkanter på området og I hvilke perioder er der færrest parkeringer? Data om parkeringsbehov og parkeringsvaner kan bruges til at planlægge nuværende og fremtidige parkeringsfaciliteter og til at forudsige, hvornår der vil være større eller mindre behov for parkering.

Hvor kommer kunderne fra?

Data om hvor kunderne kommer fra og hvor ofte de parkerer deres biler på området kan bruges på mange måder bl.a. til at forstå forskellige kundemønstre og til at optimere sin markedsføring.

El-bil, erhvervskøretøj eller andet?

Data om køretøjstype kan give indblik i om man f.eks. har nok el-ladestandere til de besøgende elbiler eller hvordan man bedst mulig kan servicere eller forbedre kundeservicen ved at tilbyde mere tilpasset parkering eller ved at gøre det nemmere for folk at finde ledige pladser.

Indtjening

Data om belægningsprocenter, parkeringsbehov og parkeringsvaner kan bruges til at øge indtjeningen fra et parkeringsområde f.eks. ved at tilpasse priserne på parkeringen til efterspørgslen, ved at tilbyde fast leje af P-pladser i givne perioder eller ved at tilbyde parkeringsfordele ifm. diverse loyalitetsprogrammer ved abonnementer eller rabatter.

Hvad er et parkeringssystem?

Et parkeringssystem er et system, der håndterer parkering af køretøjer på et bestemt område. Dette kan være i forbindelse med et offentligt parkeringsområde, i en parkeringskælder eller parkeringshus, eller på en privat grund. Parkeringssystemet kan være manuelt eller automatiseret og kan omfatte ting som parkeringsbåse, betalingsautomater, el-ladestationer eller scannerbaseret nummerpladegenkendelse (ANPR). Det er designet til at gøre parkering så nemt og problemfrit som muligt for brugerne, og kan også hjælpe med at forhindre eventuel misbrug af området. 

Fordele ved brug af digitale parkeringssystemer 

Vælger du en digital parkeringsløsning fra Avantpark med skræddersyet parkeringssystem, får du; 

Nemmere parkering – brugerne kan nemt og hurtigt køre ind på parkeringsområdet og betale for parkeringen ved hjælp af deres smartphone eller en betalingsautomat. 

Effektiv udnyttelse af parkeringspladsen – Digitalisering af et parkeringsområde sørger for at området samler data op 24/7. Det betyder også at området automatisk og uden brug af P-vagter nemt og effektivt kontrolleres døgnet rundt – 365 dage om året 

Bedre overblik – adgang til en lang række parkeringsdata giver overblik og indsigt i brugen af parkeringsområdet. Dette kan bruges til at optimere parkeringen på området og forbedre kundeservicen. 

Bedre indtjening – ved at kunne tilbyde parkanterne en nemmere og mere tidssvarende måde at betale for deres parkering på, øges præferencen for at bruge det pågældende parkeringsanlæg betragteligt. Det øger belægningsprocenten og dermed indtjeningsmulighederne.

Mindre papirarbejde – en digital parkeringsløsning reducerer typisk mængden af papirarbejde og manuelle opgaver, der er forbundet med at håndtere parkering, f.eks. ved at automatisere betalinger, rapportering og integration til andre systemer. 

Overordnet set giver et digitalt parkeringssystem med scannerbaseret nummerpladegenkendelse en langt bedre parkeringsoplevelse og åbner samtidigt op for en lang række indtjeningsmuligheder for dig, som ejer af parkeringsanlægget.  

Lad os sammen finde ud af hvordan vi kan forenkle og effektivisere jeres parkeringsløsning.

Med vores mange års erfaring i branchen er vi i stand til at udvikle løsninger til et utal af parkeringsudfordringer og ønsker. Uanset om det drejer sig om at begrænse antallet af uautoriserede parkanter, et ønske om øget indtjening og data på P-området eller det blot drejer sig om at give parkanterne en bedre brugeroplevelse, så står Avantpark klar til at yde Jer en professionel rådgivning. Vi guider jer gennem hele processen, fra analysefase til konkret opsætning af udstyr, skilte og administration.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice