Effektivisering af parkering med Avantparks parkeringsløsning

Effektiv parkeringsløsning kan gøre parkeringsprocessen lettere end nogensinde før. Vores avancerede scannere genkender alle køretøjers nummerplader, så vi kan dokumentere den præcise varighed af hver parkering. Og selvfølgelig behandler vi alle data i overensstemmelse med de strenge GDPR-regler, så du kan være tryg ved vores fortrolige håndtering af dine oplysninger.

Det er ingen overraskelse, at flere og flere ejere af parkeringsfaciliteter som shoppingcentre, kontorhuse og hoteller vælger vores automatiserede parkeringsløsning. Udover at øge betalingsprocenten og forbedre trafikflowet, eliminerer vores system behovet for bom-systemer og betalingsautomater, hvilket betyder en bedre parkeringsoplevelse for dine kunder.

Vores løsning er ikke kun moderne og bæredygtig, men også den perfekte måde at implementere en mere effektiv og problemfri parkeringsstrategi på. Læs mere nedenfor og se, hvorfor vores system er den rette løsning for dig!

Hvordan fungerer automatisk nummerpladegenkendelse?

I første omgang scannes alle ind- og udkørende nummerplader af et højtopløseligt kamera.

Derefter behandles alle fotos. I denne proces benyttes der en række algoritmer til at identificere køretøjets nummerplade, mens billedet også forbedres i opløsning. Når nummerpladen er identificeret, benyttes der en optisk tegngenkendelse til at udtrække nummerpladens bogstaver og tal. Dette resulterer i et endeligt sæt af metadata, der består af et højtopløseligt foto af køretøjets nummerplade samt en afkodet tekst af nummerpladen. Nummerpladens tegn kontrolleres yderligere i forhold til landespecifikke regler.

Avantparks løsning er avanceret nok til at kunne klare de fleste genkendelsesproblemer – f.eks. dårlig billedeopløsning, forringet kvalitet grundet bevægelse, ringe belysning m.m.

Kvalitetskameraer samt korrekt installation, er en vigtig faktor for kvaliteten og ydelsen af servicen. Derfor stiller vi en specialist til rådighed under installationen, her for at sikre en korrekt montering og opsætning af løsningen. Vores system benytter sig af infrarøde moduler, og fungerer derfor 24/7 – selv ved svag belysning. Ydermere er vores systemer robuste, og kan klare al slags vejr med en ydelse på over 99%. Hvis der mod al forventning skulle opstå en fejl, kan denne hurtigt identificeres og løses af vores team via fjerndiagnosticering.

Parkeringsløsning med dataopsamling

Udover at afholde ulovlige parkanter i at benytte jeres parkeringsområde, så indsamler systemet også vigtige oplysninger om parkeringsområdet. Systemet registrerer kun ind- og udkørende køretøjer, og disse data behandles i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Med vores web-baseret portal, har I som virksomhed adgang til omfattende analyser omhandlende jeres parkeringsområde. Derudover gives I information om selve områdets udnyttelse, spidsbelastningspunkterne m.m. 

Overvejer I eksempelvis at investere i opladestationer til el-biler, så kan man med vores adgang til parkeringsdata hurtigt finde ud af hvor mange el-biler der benytter området og i hvilke tidsrum. Derudover har vi også en løsning der tilsikrer at el-bilerne ikke holder for længe og dermed optager plads for andre der har brug for opladning. 

Mulighederne med er vores løsning er uendelige! Kontakt os for en uforpligtende snak, om hvilken løsning, der er ideel for jeres parkeringsområde. Sammen kan vi implementere en bæredygtig, effektiv og præcis parkeringsløsning, der vil skabe glæde for jer og jeres kunder! 

 

Take a look at more blogs

Parkeringssystem fra Avantpark kan du forvandle din data til brugbar viden

Styrken ved ANPR-data

Succesfulde virksomheder har altid øje for fremtiden og prøver at forudsige tendenser og kundeadfærd for at få en fordel i...

Weiterlesen
Parkeringsløsning

Det glemte aktiv? Få mest ud af dit parkeringsområde

En parkeringsplads kan være et overset aktiv, og her hjælper vi med at analysere, hvor du kan optimere, sikre et...

Weiterlesen
Parkering

Nyt år, nye indtjeningsmuligheder? – Skal din p-plads generere flere indtægter?

Hvert år er det vigtigt at gøre status over de foregående tolv måneder, hvad kunne du gøre anderledes? Hvad vil...

Weiterlesen