Elbil parkering og opladning med Avantpark

Ved hjælp af Avantparks intelligente el-ladestandere, kan du dels give dine kunder en behagelig parkeringsoplevelse uden nogen form for besvær og uden at skulle tænke på, om du har et abonnement. Samtidig sikrer du dig med den indbyggede digitale styring og overvågning, at du hele tiden kan optimere din indtjening på lang række andre parametre. 

Med Avantparks El-laderstander- og parkeringsløsning kan dine kunder sige farvel til; 

 • El-ladestander abonnement: Betaling direkte med kreditkort eller MobilePay 
 • P-billet: Intet besvær med at hente og placere en parkeringsbillet i forruden.  
 • P-skive: Ingen ærgrelser over forkert indstillet parkeringsskive.  
 • P-vagter: Ingen besvær med emsige parkeringsvagter, forkert aflæste parkeringstider eller forkert eller tvivlsom opmåling. 

Det giver også mulighed og tilgængelighed i elbil parkering, da parkering på elbil område tidsbegrænses. 

Er du klar til elbiler?

I 2035 skal alle nye biler, der sælges i EU, være elbiler. For virksomheder med p-pladser er dette en oplagt mulighed for at støtte op om denne udviklingen rent infrastrukturmæssigt og samtidigt give sig selv mulighed for en ny indtægtskilde.

Parkeringspladser er nemlig et ideelt sted at placere ladestandere på.
– bilister kan parkere deres bil, betale for opladning og derefter forlade deres køretøj, mens de handler, slapper af, overnatter eller udforsker området.

Hvad er fordelen ved at opsætte smarte elladestandere på dit parkeringsområde?

Antallet af El-biler er i kraftig vækst. Samtidigt er udbuddet af el-ladetandere begrænset. Ved at installere el-ladestandere på din parkeringsplads kan man dels få flere biler til at parkere på ens område samtidig med, at man kan genere en ekstra indtjening på området.  

Med en smart el-ladestander løsning fra Avantpark, kan du:  

 • Fremme brugen af elbiler ved at gøre det nemmere for ejere af elbiler at finde et sted at oplade deres bil. 
 • Få en bedre udnyttelse af din ladestandere ved bl.a. at sætte en tidsbegrænsning på opladningen. 
 • Sikrer at det kun er en el-bil, der holder i opladningsbåsen og, at denne kun kan holde der uden at få en afgift, hvis den lader. Dette sikres ved at vores ladestandere indeholder en nummerpladescanner (ANPR), som dels kan verificere, at det er en el-bil og dels at den lader. 

Avantpark gør brug af en unik og patenteret teknologi, der kombinerer opladningsteknologi med nummerpladescanning (ANPR), som sikre den bedst mulige udnyttelse af el-ladestanderen samt indsamler nyttig viden om brugen af el-ladestanderen. Altid med fokus på høj sikkerhed og fortrolighed (GPDR), således at data ikke bliver brugt på upassende måde.  

El-ladestandere til erhverv

Bliv klar til elbiler

Forskellige kommercielle muligheder

Med en el-ladestanderløsning har man mulighed for at tiltrække flere brugere til ens parkeringsplads. Det kan i sagens natur skabe nye indtægter i form a salg af strøm. Det kan også betyde flere kunder til f.eks et shopping- eller butikscenter.

Fordelen ved at vælge en el-ladestander fra Avantpark er imidlertid, at den har indbygget en nummerpladescanner (ANPR) som forhindre misbrug af standeren og dermed fratager muligheden for andre i at oplade.

Opladning af elbiler kan også indgå i en forudbestillingsservice, hvor bilister har mulighed for at booke et bestemt tidsrum for deres opladning. Dette kan enten være i form af en kortvarig opladning ved fx et butiksområde eller supermarked eller en længerevarende opladning, ifm en overnatning på et hotel.

Opladning af et elektrisk køretøj tager normalt tid (2-3 timer). Dette kan betyde at dem som oplader bliver længere i området og dermed bruger mere tid i de omkringliggende butikker, restauranter og attraktioner.

Virksomheder kan ligeledes med fordel også benytte vores unikke ladestandere bl.a. til at sikre at det kun er deres ansatte eller deres kunder der kan benytte ladestanderne. Om aftenen, hvor der typisk ingen medarbejdere er på virksomheden kan ladestanderne med fordel benyttes af offentligheden og dermed skabe grundlag for en endnu bedre udnyttelse af standerende samt sikre et fornuftigt økonomisk indtægt.

Men uanset hvilken løsningsmodel man vælger, så åbner en el-ladestanderløsning altid op for nogle nye og spændende muligheder

 • Bliv klogere ved hjælp af data

  Selvom ANPR-teknologi ikke er obligatorisk for opladning af elbiler, kan de indsamlede data give dig vigtige oplysninger vedrørende dit parkeringsområde, herunder data til brændstofanalyse. Ved at analysere oplysningerne, der indsamles via vores kameraer, kan du ikke kun se, hvor mange elbiler, der bruger din parkeringsplads, men også den hastighed, hvormed dette tal stiger. Dette hjælper med at give din virksomhed en forståelse af, hvornår du bør investere i din infrastruktur til elbiler.

 • Prissætning baseret på CO2-udledning

  For at støtte udbredelsen af mere miljøvenlige køretøjer kan dit parkeringsområde begynde at tilbyde emissionsbaseret prisfastsættelse, præferencetakster eller endda gratis parkering til elbiler.

 • Ladestandere til elbiler

  Væksten på markedet for elbiler betyder, at ladestandere vil skulle opfylde en lang række brugerkrav. Vi har indgået et samarbejde med ABB for at sikre, at vi bruger den førende teknologi på markedet, der understøtter fuldt elektriske og plug-in hybridbiler. Disse ladestandere, der nemt kan installeres, kan monteres på væg eller stang, så de passer til indretningen af dit parkeringsområde, og de har opladningshastigheder mellem 20 kW og 350 kW, hvilket giver fleksible muligheder for bilister, der er på udkig efter en hurtig opladning.

 • Forudbestilling for elbiler

  Forudbestilling giver dig mulighed for at tilbyde ledige pladser til bilister, der ønsker at oplade deres køretøj – udover dette kan de også søge efter den ønskede stiktype og opladningshastighed.

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side, så kontakter vi jer hurtigst muligt.
Alternativt kan I ringe til os på +45 71 92 92 66 man – tors 11:00 – 15:30 og fredag 11:00 – 14:00.