En parkeringsvagts opgaver er at sørge for at bilister ikke parkerer i strid med pladsejerens regler og på den måde tager p-pladser fra dem, som faktisk har ret og behov for at bruge dem. Men dette ændrer ikke på folks opfattelse af det ubehag, der typisk er tilknyttet til at have en parkeringsvagt gående på området. Typisk skaber det frustrationer og vrede for dem, som modtager en kontrolafgift, og det kan skabe en negativ holdning til det firma eller den butik, som ejer P-pladsen. Ved at implementere en digital parkeringsløsning med nummerpladescannere (ANPR) fjerner man nødvendigheden for at bruge en parkeringsvagt, og dermed udskydes tidspunktet, hvor parkanten modtager sin parkeringsafgift. Det betyder i de fleste tilfælde, at folk ikke på samme måde reagerer impulsivt og uhensigtsmæssig og, at de i højere grad forholder sig til forseelsen og ikke det firma eller butik, hvor forseelsen har har fundet sted. På den måde undgår man overfusning af medarbejdere og eventuelle konfronteringer med parkeringsvagten.  

En parkeringsvagt vil typisk heller ikke være på pladsen 24/7, hvilket betyder, at der stadig vil være uønskede parkanter i de perioder, hvor parkeringsvagten ikke er til stede. Ved anvendelse af nummerpladescannere (ANPR-systemer) til at scanne alle ind- og udkørende køretøjer, kan området overvåges 24 timer i døgnet alle årets 365 dage. Udover at systemet præcist måler den tid et køretøj har opholdt sig på området og, at man i den forbindelse kan udstede digitale afgifter i tilfælde af overtrædelse af de gældende regler på området, kan man også samle en masse brugbare parkeringsdata op på området. Læs mere om hvilke informationer dit parkeringssystem kan berige dig med her.

Sig farvel til parkeringsvagt med Avantpark

Ved hjælp af Avantparks digitale nummerpladegenkendelse, kan du vinke farvel til parkeringsvagter. Med digital styring og overvågning af din parkeringsplads, kan du derudover optimere både brugen og indtjeningen.  Samtidig giver du dine kunder mulighed for en langt bedre brugeroplevelse / parkeringsoplevelse uden nogen form for besvær og forsinkende elementer.  

Med Avantparks intelligente parkeringsløsninger kan man vinke farvel til; 

  • Parkeringvagten 
  • Parkeringsbomme: Intet besvær med irriterende og tidskrævende bomme, der i øvrigt skal løbende skal vedligeholdes.  
  • P-billet: Intet besvær med at hente og placere en parkeringsbillet i forruden.  
  • P-skive: Ingen ærgrelser over forkert indstillet parkeringsskive. 

Hvordan betaler man med nummerpladegenkendelse?

Hvad er parkeringsvagt?

En parkeringsvagt er en person, som er ansvarlig for at overvåge og håndhæve parkeringsreglerne på et bestemt P-område.  Deres opgave er typisk at undersøge biler for ulovlig parkering, og udstede afgifter til dem, der bryder reglerne. Parkeringsvagter kan enten være ansat af det offentlige eller private parkeringsfirmaer. 

Fordele ved at sige farvel til parkeringsvagt 

Der er en række fordele ved at erstatte parkeringsvagten med en intelligent og digital parkeringsløsning:  

Bedre kundeoplevelse 

Ingen besvær med emsige parkeringsvagter, forkert aflæste parkeringstider eller forkert eller tvivlsom opmåling. Det giver alt i alt en bedre kundeoplevelse.  

Effektiv administration 

Med nummerpladegenkendelse bliver alle køretøjer der kører ind og ud på området automatisk registreret. Dette kan give nyttig og faktuel viden om brugen af parkeringspladsen, og dermed muligheden for at optimere udnyttelsen og indtjeningen på det pågældende parkeringsområde.  

Automatiseret betaling 

Integration med forskellige betalingssystemer såsom, EasyPark gør, at man automatisk kan betale for sin parkering ved blot at lade sin nummerplade scanne. Nemt for parkanten / kunden og super effektivt for pladsejeren eller operatøren af området.  

Analyse via faktuelle data 

Data lyver sjældent. Og med et digitalt parkeringssystem fra Avantpark, får man adgang til en lang række brugbare data, som kan hjælpe med at identificere tendenser og mønstre i brugen af ens parkeringsområde. Det kan bl.a oplyse om belægningsprocenten fordelt over døgnets 24 timer, og hvor ofte parkeringsområdet bliver besøgt af de samme biler. 

Avantpark sørger ved hjælp af vores digitale og fremtidssikrede parkeringsløsninger for, at man til enhver tid får den maksimale udnyttelse ud af ens parkeringsplads – helt uden brug af til fortiden hørende brug af parkeringsskiver og parkeringsvagter. 

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Udfyld venligst formularen på denne side eller send os en mail på [email protected], så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Bemærk venligst at formularen udelukkende er til henvendelser til vores Salgafdeling.

Har du modtaget en afgift klik her: Kontakt Kundeservice