Maintenance Manager

Avantpark Danmark søger en Maintenance Manager med mod på mere. Vi er Danmarks nyeste og smarteste parkeringsoperatør (100% Digitale). Vi har travlt og skal have forstærket vores Operations team med en stærk og arbejdsom profil. Du skal lide at have mange bolde i luften, uden at tabe for mange af dem. Du skal kunne arbejde i grænselandet imellem kunder og teknik. Du skal sætte en ære i at følge opgaverne til dørs og du skal have mod på at tage mere og mere ansvar i din rolle.
Dine opgaver vil i store træk være som følger, men du skal være klar på, at vi er en startup og ikke 2 dage er ens. Du skal være fleksible og kan lide at gå til nye opgave med et smil.

Opgaver:
Primære –
Sikre maksimal oppetid for vores installationer – herunder fejlsøgning remote eller onsite
Håndtere indkomne Service opgaver sammen med teamet
Sikre korrekt dokumentering og dataindsamling på tværs af vores installationer
Udarbejde vedligeholdelsesplaner for vores installationer
Sikre kontinuerlig vidensdeling med resten af teamet, ledelsen og de ansvarlige sælgere
Besvarer tekniske henvendelser fra vores kunder vedr. Eksisterende installationer
Sikre at teamet når sine interne mål og dokumentere disse
Ad-Hoc opgaver af teknisk karakter
Deltage aktivt i de ugentlige afdelingsmøder

Det vil være en fordel at du er vant til at arbejde med drift af tekniske installationer, du har nemt ved at sætte dig ind i problemstillinger og tekniske udfordringer. Du skal være fortrolig med at arbejde med udadvendt kontakt og gøre brug af IT-systemer til at lette din hverdag.
Engelsk skal falde dig naturligt og du skal kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket.
Har du el-mæssige kompetencer og /eller erfaring fra en driftsrolle er det en klar fordel.

Du må meget gerne have let til latter og møde dagen med et smil. Vi tilbyder dig et job med mulighed for at gøre karriere lokalt eller i Europa. Stor fleksibilitet, løn efter kvalifikationer, vi tilbyder derudover pensionsordning og lækre kontorer i Hørsholm.
I perioder kan du skulle lidt på landevejen, så vi kræver kørekort og ren straffeattest da vi arbejder med personfølsomt materiale.

Stillingen referer direkte til vores Head of Operations.

Send din ansøgning samt CV allerede i dag til: [email protected], Att: Martin Stolpe-Thomsen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations Martin Stolpe-Thomsen, [email protected]

Samtaler vil blive afholdt løbende.

 

Avantpark Danmark er et registreret varemærke ejet af Parking Solutions Danmark ApS. Virksomheden er etableret i 2021 i Danmark, men medbringer næsten 20 års erfaring fra vores engelske moderselskab, Parkingeye, som er Englands største parkeringsselskab med mere end 5.000 parkeringspladser under administration og mere end 4 mio. daglige parkeringstransaktioner. Vi sælger moderne op tilpassede løsninger indenfor digital parkering, og er efter under 3 år allerede bredt repræsenteret i hele landet.

 

Vi søger dig som er:

  • Udavendt og smilende, også i telefonen.
  • Kan holde styr på mange bolde og holde hovedet koldt.
  • Du kan stå fast i ”modvind” og tager alle opkald med et smil, både de gode og knap så gode.
  • Teamplayer der kan lide at løfte holdet og som gerne vil bidrage til den fælles succes.

Derudover forventer vi at du er:

  • Dygtig på telefonen og har erfaring med at tale med folk.
  • At Officepakken ved du hvad er.
  • Selvstartende og motiverende at være sammen med.
  • Erfaring med rollen som Kundeservice medarbejder.
  • Erfaring med Freshdesk vil være en fordel.
  • Du taler og skriver dansk flydende og har gode engelsk egenskaber.

Rollen referer til vores Head of Operations, men Customer Service Teamet fungere i det daglige som en selvstyrende gruppe med stor indflydelse på beslutninger (afgørelser) og arbejdsgange. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, pension, sundhedsordning og mulighed for hjemmearbejdsdage. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt – men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

 

Send din ansøgning til [email protected]

Avantpark har til huse i det smukke Hørsholm nord for København lige ved motorvejen og tæt ved offentlig transport. Vi bor i et ny istandsat kontormiljø i et råt industrielt design. Vi har IT værktøjerne i orden og har et fantastisk kompetent og humoristisk team. Hos os er trivsel i højsædet og for os er det vigtigt at man føler som en vigtig del af vores alles hverdag. Vi har en uhøjtidlig tone men er top professionelle omkring vores virksomhed, vores mål og vores kunder. Vi er 100% digitale i vores tilgang til parkeringsløsninger og er derfor ikke som de andre P-selskaber på markedet i Europa. Vi er ejet af Parkingeye fra England, der er Englands største parkeringsselskab og som støtter os på vores rejse i at blive Danmark bedste parkeringspartner både for kunderne og parkanterne.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Head of Operations Martin Stolpe-Thomsen – 9310 1293 eller via mail [email protected]