Detailhandel

Vi er specialister i detailsektoren, og sammen med vores moderselskab støtter vi over 1.200 detailbutikker, der omfatter små uafhængige virksomheder til blue-chip-organisationer med kendte navne. Det betyder, at vi står i en unik position til at forstå de særlige udfordringer, som detailhandlen står over for i dag.

Åben skilt til en butik
Åben skilt til en butik

Unsere Leistungen

Den næste generation af parkeringspladsers rolle i detailhandelen

Uanset om du kæmper med uautoriseret parkering, ønsker at skabe nye indtægtskilder for din virksomhed eller ønsker at give en førsteklasses oplevelse, der matcher den oplevelse, der forventes i butikken, kan vi hjælpe dig.

Eksperter i din verden

Vores tjenester er bygget på en dyb forståelse af virksomheder, og hvilken parkeringsløsning de og deres kunder har brug for. Dette placerer os i den bedste position til at gøre din parkering mere effektiv og indbringende.

Markedsledende support

Som travle ledere og virksomhedsejere har man brug for at være sikker på, at ens leverandør af parkeringsadministration tilbyder et højt serviceniveau. Avantpark vil gå ud over det sædvanlige for at levere enestående service til vores kunder.

Datadrevet metodologi

Fra at træffe informerede beslutninger til at forstå ens kunder bedre, er data et utroligt værktøj for en virksomhed. Vores dataeksperter kan levere detaljerede oplysninger om opholdsvarighed, køretøjstrends og aggregerede præstationsdata fra detailbranchen.

Hvorfor effektiv parkeringsadministration er vigtig

Det er vigtigt at forstå, at parkeringsstyring påvirker alle detailhandelssteder uanset størrelse. Mindre uafhængige steder skal opretholde en sund omsætning af pladser og maksimere antallet af besøgende for at få flere kunder ind ad døren og gøre det muligt for deres forretning at blomstre.

Det samme gælder for virksomheder, der opererer i større detailhandelsområder. Steder med stor volumen har brug for robuste forvaltningsløsninger til at styre kapaciteten og afhjælpe eventuelle flaskehalse.  Som lejer er en konstant strøm af kunder afgørende, og problemer på stedet, der begrænser indtægterne, kan udgøre et stort problem. Ophobninger og overbelastning begrænser i høj grad antallet af kunder, der kan passere dine døre, og det skader opfattelsen af din forretning takket være et dårligt førstehåndsindtryk.

Som leder af en ejendom eller grundejer kan du med en effektiv parkeringspladsadministration afhjælpe misbrug og forbedre pladsomsætningen og gennemstrømningen på et sted. Dette bidrager til at reducere antallet af klager fra lejere og kunder og gør din virksomhed mere attraktiv for virksomheder, der ønsker at flytte forretning til dig. Ved at åbne dit sted med free-flow-parkering kan du lette de operationelle hovedpiner og frigøre mere tid til at fokusere på andet arbejde.

Hver enkelt plads på et detailhandelsområde skal generere den størst mulige værdi. Ved at indføre en række effektive parkeringsløsninger har vi hjulpet grundejere med at maksimere potentialet i deres parkeringspladser, øge antallet af besøgende, øge indtægterne og mindske problematisk parkeringsadfærd. Disse tjenester kombineret med vores markedsledende analyser giver vores kunder en hidtil uset indsigt og kontrol over nogle af de mest travle parkeringspladser.

Butik med smilende ekspedient

Hvordan hjælper vi med at forvandle detailhandelspladser?

På grund af deres nærhed til bycentre, lokale attraktioner eller offentlige transportforbindelser har mange af vores kunder kæmpet med parkeringsmisbrug. At have et effektivt system til styring af parkeringspladser med frit flow virker afskrækkende på dårlig parkeringsadfærd uden at afskrække ægte kunder.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger, der kan skræddersys til at passe til dine behov. Dette omfatter ANPR, næste generation af betalingsautomater og kontaktløs parkering. Med vores fleksible systemer kan vi imødekomme forskellige scenarier, layouts og operationelle krav.

Vores tjenester giver kunderne mulighed for at løse en række problemer på deres anlæg, herunder:

 • Misbrug fra kunder og personale i lokale virksomheder
 • Bilister, der efterlader køretøjer ved faciliteterne natten over
 • Kriminelle aktiviteter på stedet
 • Pres for at beskytte eller øge betalingsindtægterne
 • Klager fra ægte kunder, der ikke kan finde pladser
 • travle interne teams, der har for meget administration at håndtere

Vores brede vifte af muligheder for parkeringspladsadministration betyder, at vi kan hjælpe virksomheder med at forbedre sikkerheden, reducere misbrug, øge indtægterne og forbedre kundeoplevelsen betydeligt. Vores tjenester er fleksible, leveres med fuld back-office-support og et team af erfarne specialister til at støtte dig dag-til-dag.

butiksvindue

Frigør kraften i dine ANPR-data

Avantpark arbejder på tværs af hele området inden for detailsektoren. Outletmærker, enkeltstående detailhandlere, professionelle servicevirksomheder og indkøbscentre bruger alle vores knowhow og ekspertise til at reducere misbrug, forbedre stedets ydeevne og give en mere positiv parkeringsoplevelse.

Ledelsen trives, når den bakkes op af solide data og opdaterede oplysninger. Ved at bygge på de omfattende data, som vores kameraer leverer, kan vi tilbyde dybere indsigt i vores kunders parkeringsfaciliteter, herunder:

 • Gennemsnitlig opholdstid
 • Antal gentagne besøg
 • Hot spots (via varmekort) for belægning og kapacitet, pr. time, ugedag og sted
 • Sæsonbestemte effekter
 • Sammenligninger fra år til dato

Disse effektive rapporter kan bruges til at bestemme høje og lave belastningsperioder for at hjælpe med at planlægge personaletimer, fastsætte åbningstider, planlægge mere effektive salgsfremmende programmer og vejlede beslutningsprocesser.

anpr kamera

Almindelige udfordringer for detailhandelen

Reducer misbrug af parkeringspladser

Din parkeringsplads skal arbejde for sit fulde potentiale. En jævn strøm af kunder og effektiv pladsomsætning er tegn på, at alt fungerer, som det skal. ANPR-teknologi beskytter din virksomhed mod negativ parkeringsadfærd, der kan reducere kapaciteten, skade dit omdømme og påvirke din omsætning.

Generering af indtægter

Detailhandlere bør være på udkig efter alle måder at maksimere deres indtjeningspotentiale på. Der er mange måder at reducere omkostningerne på og øge de indtægter, som din parkeringsplads kan producere. Fra leje af ubrugte pladser til gratis parkering kan ANPR-teknologi ændre parkeringen på dit område og skabe nye indtægtskilder.

Kundeoplevelse

Effektiv kundeservice begynder, før kunden overhovedet er kommet ind i butikken. En korrekt parkering giver et godt førstehåndsindtryk, mindsker frustrationer og reducerer kundeklager. Det giver dig og dit team mere tid til at bruge på at yde en upåklagelig service og sikre, at kunderne har lyst til at vende tilbage.

Find ud af, hvorfor vi er en betroet partner i detailsektoren, og hvordan vi kunne revolutionerer din parkeringsplads

Uanset hvilke problemer du har med din parkeringsplads, om det er en designfejl, problemer med misbrug eller tab af omsætning, så kontakt os i dag; vi ville være mere end glade for at chatte med en potentiel kunde, uanset hvilken sektor de er i.

Udfyld de relevante detaljer sammen med din forespørgsel, problem eller bekymring, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.