Vores teknologi forenkler hele parkeringsprocessen

ANPR - automatisk nummerpladeregistrering får du maksimale udbytte af din parkeringsplads
ANPR - automatisk nummerpladeregistrering får du maksimale udbytte af din parkeringsplads

Systemet er yderst præcist. De højteknologiske scannere genkender alle ind- og udkørende kørertøjers nummerplader. Registreringerne er med til at dokumentere den enkelte parkerings varighed. Alle data behandles fortroligt og i overnstemmelse med de gældende GDPR regler på området.

Grundet de mange fordele ved en automatiseret og digital parkeingsløsning. Er flere og flere ejere af parkeringshuse, shopping centre, kontorhuse, forlystelsesparker, hoteller og lign. begyndt at benytte sig af denne teknologi. Ikke nok med at betalingsprocenten stiger og at trafikstrømmen forbedres som følge af at der ikke opstår kødannelse pga. besværlige og tidskrævende bomsystemer eller betalingsautomater, så øges kundetilfredsheden ligeledes som følge af en bedre parkeringsoplevelse.

Læs mere nedenfor om selve løsningen, og hvorfor netop denne er en perfekt løsning for jer der ønsker at implementere en moderne og bæredygtig parkeringsstrategi.

Hvordan fungerer automatisk nummerpladegenkendelse?

I første omgang scannes alle ind- og udkørende nummerplader af et højtopløseligt kamera.

Derefter behandles alle fotos. I denne proces benyttes der en række algoritmer til at identificere køretøjets nummerplade, mens billedet også forbedres i opløsning. Når nummerpladen er identificeret, benyttes der en optisk tegngenkendelse til at udtrække nummerpladens bogstaver og tal. Dette resulterer i et endeligt sæt af metadata, der består af et højtopløseligt foto af køretøjets nummerplade samt en afkodet tekst af nummerpladen. Nummerpladens tegn kontrolleres yderligere i forhold til landespecifikke regler.

Avantparks løsning er avanceret nok til at kunne klare de fleste genkendelsesproblemer – f.eks. dårlig billedeopløsning, forringet kvalitet grundet bevægelse, ringe belysning m.m.

Kvalitetskameraer samt korrekt installation, er en vigtig faktor for kvaliteten og ydelsen af servicen. Derfor stiller vi en specialist til rådighed under installationen, her for at sikre en korrekt montering og opsætning af løsningen. Vores system benytter sig af infrarøde moduler, og fungerer derfor 24/7 – selv ved svag belysning. Ydermere er vores systemer robuste, og kan klare al slags vejr med en ydelse på over 99%. Hvis der mod al forventning skulle opstå en fejl, kan denne hurtigt identificeres og løses af vores team via fjerndiagnosticering.

Avantpark

Hvis jeres virksomhed har problemer med uautoriserede parkanter, eller hvis I ønsker at optimere brugen og dermed indtjeningsgrundlaget for jeres parkeringsområde, så er det en stor fordel at I har de fornødne data til rådighed, som kan lette jer med at ligge den rette parkeringsstrategi.

En strategi som kan optimere brugen af jeres parkeringsområde- jeres aktiv, mindske antallet af uaftoriserede parkanter, således at parkeringsbruget stiger og antallet af parkeringsmuligheder for jeres autoriserede parkanter øges.

Dataopsamling

Udover at afholde ulovlige parkanter i at benytte jeres parkeringsområde, så indsamler systemet også vigtige oplysninger om parkeringsområdet. Systemet registrerer kun ind- og udkørende køretøjer, og disse data behandles i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Med vores webbaserede portal, har I som virksomhed adgang til omfattende analyser omhandlende jeres parkeringsområde. Derudover gives I information om selve områdets udnyttelse, spidsbelastningspunkterne m.m.

Overvejer I eksempelvis at investere i opladestationer til el-biler, så kan man med vores adgang til parkeringsdata hurtigt finde ud af hvormange el-biler der benytter området og i hvilke tidsum. Derudover har vi også en løsning der tilsikrer at el-bilerne ikke holder for længe og dermed optager plads for andre der har brug for opladning.

Mulighederne med er vores løsning er uendelige! Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken løsning der er ideel for jeres parkeringsområde. Sammen kan vi implementere en bæredygtig, effektiv og præcis parkeringsløsning, der vil skabe glæde for jer og jeres kunder!

Avantpark

Avantpark er i stand til at levere en All-Inclusive og skræddersyet løsning til alle sine kunder. En løsning som sikrer dem fuld kontrol og samtidigt fritager dem for al administration og vedligeholdese.