Forbedret kundeoplevelse = konkurrencemæssig fordel

Alle ved det: En positiv og unik kundeoplevelse betyder tilfredse kunder. Tilfredse kunder betyder igen et højere salgspotentiale.

Nøglepunktet: Hvordan skaber man som virksomhed en enestående kundeoplevelse, der endda overgår konkurrenternes? Uanset om det er et supermarked, hotel, fitnesscenter, hospital, restaurant eller… Vi vil gerne hjælpe dig med netop denne kerneopgave. For os hos Avantpark begynder kundeoplevelsen ikke først, når kunderne kommer ind i din forretning, men allerede når kunden kører ind på din parkeringsplads.

Fortiden

Lang søgen efter en fri parkeringsplads på en overfyldt parkeringsplads. Irriterende flaskehalse foran en parkeringsbom. En parkeringsbillet, der skal opbevares omhyggeligt, eller som koster et højt engangsbeløb i tilfælde af tab. En parkeringsskive, der utilsigtet kan glemmes. Diskussioner med p-vagter på stedet.

 

Fremtiden

Effektiv administration af parkeringspladser med vores cloud-baserede alt-i-én-løsning, alt fungerer uden stress for dine kunder via nummerpladegenkendelse.

 

Parkeringsområdekontrol

Man kan kun parkere på din parkeringsplads i et vist tidsrum, fordi du vil sikre, at kun dine kunder og ikke uautoriserede parkanter bruger dit parkeringsområde. Kontroller dette pålideligt og helt automatisk ved hjælp af vores system. Scannere registrerer nummerpladen på et køretøj, hver gang kunderne kører ind og ud på din parkeringsplads, selvfølgelig, alt sammen i overensstemmelse med GDPR. Den beregnede parkeringstid sammenlignes med den maksimale parkeringstid, som du har indstillet. I tilfælde af en parkeringsovertrædelse registrerer vi køretøjets ejer og sender en betalingsanmodning.

 

Styring af parkeringsområder

Eller administrerer du din parkeringsplads, hvilket betyder, at du opkræver et vist beløb for parkering på du parkeringsområde? Heller ikke et problem. Når kunden kører ind på dit parkeringsområde, registrerer vores scannere med høj opløsning enhver nummerplade. Ved afslutningen af parkeringen kan kunden så bekvemt betale ved at indtaste en nummerplade på vores automater på stedet eller via en af de tilgængelige parkeringsapps. Ved udkørsel kontrollerer scanneren, om parkering af det pågældende køretøj faktisk er betalt med det korrekte beløb.

 

Hvad har begge tilfælde til fælles?

Du giver dine kunder en gnidningsløs og bomfri parkeringsoplevelse. Allerede ved indkørsel på dit parkeringsområde skal der ikke ventes, holdes eller trækkes en billet ved en bom. Kunden kan bare køre ind. Kunden skal heller ikke være opmærksom på at opbevare en parkeringsbillet eller indstille en parkeringsskive. Kunden kan parkere bekvemt og komme ind i din butik uden bekymringer og stress. På denne måde overskygges kundens oplevelse ikke af negative oplevelser på parkeringspladsen, men begynder direkte med en positiv oplevelse — i modsætning til hos dine konkurrenter, som i givet fald stadig stoler på analog styring af parkeringspladser med alle dens forhindringer.

 

Sammen kan vi finde det bedste koncept til din parkeringsplads

Skil dig ud fra konkurrenterne ved hjælp af Avantpark og skab en unik og problemfri kundeoplevelse — lige fra starten af.

Læs mere...

Hvordan fungerer den automatiske nummerpladegenkendelse?

Den første og mest oplagte komponent er optagelse af billeder ved hjælp af kameraer med høj opløsning.

Read more

Mere vækst for dig — mere tilfredshed hos dine kunder

I den stationære detailhandel bruges der stadig i dag betydeligt flere penge end online. Online detailhandelen vokser dog hurtigt: I...

Read more

Scanner-baseret styring af parkeringspladser — fordelene

Det er ingen hemmelighed, at der hvert år kommer flere biler på vores veje. Konsekvensen er et øget parkeringstryk, hvilket...

Read more