Betalingsparkering

— gjort digital

Ved brug af vores avancerede nummerpladescannere slipper man både for at skulle indløse en P-billet eller blive unødigt opholdt ved et bomanlæg. Betaling sker automatisk via en betalingsapp eller MobilePay.

Læs mere om vores
løsninger

Hvordan betaler man med nummerpladegenkendelse?

Indkørsel

Vores scannere registrer automatisk nummerpladen og tiden ved indkørslen til området. Ingen brug af tidskrævende bomme eller billetautomater.

Betaling

Man kan betale for sin parkering enten via en af de på p-pladsen anførte parkeringsapps (automatisk) eller ved at scanne den opsatte QR koden, indtaste sin nummerplade og betale direkte med MobilePay.

Udkørsel

Når man forlader P-området scannes nummerpladen igen. Således får man en præcis angivelse af den parkerede tid. Ligeledes tjekkes at der er betalt for opholdet.

Rykker til ikke betalende kunder

I tilfælde af en ubetalt parkeringsproces registreres køretøjets ejer, og der sendes en betalingsanmodning. Helt uden omkostninger fra din side

Maksimal kundekomfort takket være forskellige betalingsmuligheder

  • Kunden slipper for besværlig og tidskrævende betalinger via betaligsautomater eller bomanlæg
  • Mulighed for automatisk betaling via forskellige parkeringsapps eller via MobilePay

Mere end betalt parkering

Nem tildeling af parkeringstilladelser

Vil du for eksempel tilbyde dine medarbejdere eller leverandører gratis parkering? Med vores system er det ikke noget problem. Du skal blot gemme permanente parkeringstilladelser for de pågældende køretøjer i vores portal.

Mere end betalt parkering

Yderligere indtægter udenfor åbningstiderne

Vil du gøre din parkeringsplads tilgængelig udenfor åbningstid og dermed generere yderligere omsætning? Vores system muliggør kontrollerede ind-og udkørsler også udenfor åbningstid. Du kan også indstille weekend- og nattakster lige så fleksibelt.

Kontakt Salg

Er du interesseret i en digital løsning til dit parkeringsområde?

Så er du/I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan optimere og samtidigt minimere din/jeres administration af jeres parkeringsområde – uanset om dit område er et parkeringshus eller en parkeringsplads, og uanset hvilken branche du er beskæftiget i.

Alt efter behov og ønsker kommer vi gerne med et uforpligtende oplæg på hvordan I kan få mest muligt ud af jeres parkeringsområde.

Du/I kontakter os nemmest ved at udfylde formularen på denne side eller ringe fra mandag til fredag fra 9-16 på telefonnummer: 93 40 40 37